Garbelotto fiskebensparkett i eik 14x70x500

25.01.2019

Her ser dere nokk en gang et nydelig fiskebensgulv fra våres leverandør Garbelotto. Gulvet kommer i en lamellkonstruksjon 14x70x500 med 4 mm slitesjikt i eik. Gulvet kommer ubehandlet, slipes, sparkles og overflatebehandles etter gulvet er lagt. Det er i unica sorteringen som er kvistfri og rolig. Gulvet blir selvsagt hellimt med parkettlim fra Fugger som vi føler er et av markedets beste. Det ble spesiallaget en trappenese, samt lagt opp fargeprøver slik at vi kunne sikte oss inn på den nyansen av hvitpigmentering kunden ønske . Produkter som ble brukt er Saicos: Ecoline groundcoate spesialblanding med to hvitfarger deretter topp strøk med Premium Hardvoksolje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle