Legging av heltre.

Her ser dere en jobb vi gjorde for Byggmester Christensen. Helliming av Moelven heltre gulv i eik. Det hender vi legger gulv fra andre produsenter for entreprenører vi vet leverer fra seg gode jobber. Moelven er også en trygg leverandør. Problemet ved å legge gulv vi ikke kjenner, spesielt heltre, er at det er varierende kvalitet og standarder i henhold til retthet på gulvet. Det er nemlig produsenten selv som setter sine toleransekrav på dette, og om ikke disse er høye vil ikke gulvet bli fint. Her følger veldig ofte pris, kvaliteten på gulvet. Legging av heltregulv vil også kreve mer stropping hele veien, noe som gjør at det koster litt mer å legge. Her ble det også laget en fin løsning rundt trappeløpet slik at avslutningen her ble verdig.

Resultatet ble som alltid veldig bra.

#heltre #Helliming #Gulvlegging #1stavsgulv

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle