Hvorfor Saicos.

04.02.2019

Vi i Paalerud & Kahlbom As er opptatt av kvalitet, allsidighet, innovasjon og sikkerhet(miljø). Det er hovedgrunnen til at vi har gått over til å bruke Saicos (www.saicos.de/en/). De har systemer med pigmentering for både hardvoksoljer og lakk. Produktene har R9 klassifisering, som er et krav om overflatesklisikring for private og offentlig steder. Spesielt på hardvoksoljede gulvet er vi glad for dette, da vi ved bruk av andre anerkjente hardvoksolje produsenter har opplevd problemer rundt meget glatte gulv. Etter vi begynte å bruke Saicos har vi sett at denne problematikken er uteblitt.

Saicos har også et solid fargespekter, som gjør jobben våres lettere for å finne nettopp den fargen du ønsker på ditt gulv. Alt dette tatt i betraktning var valget enkelt for oss. Fra nå av er det Saicos:-)

 

Her ser du Saicos Ecoline groundcoate med premium hardvoksolje på toppstrøket. Om ikke man treffer helt på fargen med basisfagene kan man som gjort i dette tilfellet blande seg fram til en unik nyanse.

 

Vi har hatt god fartstid med produktene og siste jobben vi gjorde for Camilla Phil ble det brukt Saicos produkter. De kan lese mer om den jobben på bloggen hennes her

 

https://www.camillapihl.no/2018/10/02/det-fine-gulvet-pa-kontoret/

 

Om dere har spørsmål rundt Saicos ta kontakt med Jøran Hanssen 91913422

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle