Valg av gulv. Et valg man må leve med i mange år.

Vi i Paalerud & Kahlbom as, helt fra oppstarts gropa, har hatt en grunnfilosofi. Levere gulv fra produsenter som deler våres filosofi. Som en selvfølge legges vekt på å levere gulv med god kvalitet, men fokus på miljø og bærekraftighet er like viktige. Her er alle parametere tatt stilling til: Alt fra transportavstand, produksjonsteknikker, kjemikalier brukt under produksjon og sertifiseringer for dette. Her er det mange sertifiseringer og jeg skal ikke gå så mye i dybden rundt akkurat disse, men en av de viktigste er Pefc sertifisering. Kort forklart innebærer dette, fell et tre og plant 2 nye. Vi har håndplukket våre leverandørene utifra våres grunnfilosofi, og har hvert på anmeldte og uanmeldte besøk på produksjons lokalene til samtlige av våres leverandører. Her er nøkkelordet uanmeldt da alle kan tilrettelegge om man vet at man får besøk, men vil du vite hvordan folk lever ser man det først når man kommer uanmeldt. Da nye innovasjoner vedrørende gulv gjøres fortløpende ser vi at våre leverandører vokser med tiden, slik at vi kan tilby dere relevante innovasjoner fra gulv verden.

Vi vil over de neste dagene lage innlegg som går mer inn i dybden på hvorfor vi nettop valgte å samarbeide med de foskjellige leverandørene vi har.

Her ser du hvilke produsenter vi fører med link til deres hjemmeside:

Panaget fra Frankrike

Garbelotto/Masterfloor fra Italia

Esco fra Tsjekkia

Mosaic fra Tsjekkia

Mafi fra Østerike

ter Hürne fra Tyskland

Vi vil ta for oss hver enkel produsent og forklare hvorfor nettop denne produsenten ble håndplukket for å kunne tilby en mest mulig komplett forretning der alle gulvtyper er representert.

Vi vil etter disse innleggene komme med en spennende nyhet. Vi har løpet av 2018 begynt et samarbeid med en ny produsent. En produsent vi anser som innovativ og som ikke bare deler våres grunnfilosofi, men tar det et steg videre.

#showroom #Våreprodusenter #Gulvinformasjon

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle