Garbelotto sin Gessie stavparkett del 2

16.05.2019

 

 

 

Da er vi tilbake i det utrolige stilige huset i Hoffsjefs løvenskjolds vei. Nå var det underetasjen som skulle få samme gulv som i hoved og topp etasjen. Gessi stavparkett fra Garbelotto 14x70x800-1900 kommer ubehandlet og gulvet ble selvsagt hellimt. Her ble det også spesiallaget en kompasstjerne som ble felt ned under peisplaten i glass. Her ble det nivilert i henhold til tykkelsen på glassplaten slik at denne ligger flukt med gulvet. Så ble det liste med en klassisk hvit 15x58 glattkant. Ble like lekkert som oppe:-)

Med dette ønsker vi alle en god 17 mai:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle