Deska D24 farge.

Her ser du et spennede gulv vi la ute på Hvalstad. Deska er en produsent som fokuserer på å ha et hav av forskjellige farger å nyanser. Deska D24 en veldig stemningsfull farge. Den røkte hvitfargen har et par ekstra lag med farge slik at fargen blir veldig grå og fyldig.

Her ble det valgt å ha 2 forskjellige bredde 13(4mm)x180x1800-2400 og 13(4mm)x220x1800-2400. Dette gir et spennede, levende og autentisk utseende. Traditsjonelt var det ikke uvanlig å ha forskjellige bredder på gulvbord, da man måtte nøye seg med det de hadde tilgjengelig på sagbruket. Gulvet ble selvsagt hellimt med Fugger MS.

Ble utrolig lekkert.

#Deska #1stavsgulv #Gulvlegging #Helliming

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle