Oppdatert månedstilbud.

03.06.2019

Da vi nettopp er ferdig med ARCHITECT@WORK messen der vi stilte ut i samarbeid med Mafi, tenkte vi det var greit å kjøre et månedstilbud på Lærk fra Mafi. Denne kan man få naturel, lutet og hvitoljet, vulkanisert samt vulkanisert og hvitoljet. Dette utrolig lekker gulvet kommer i dimensjoner fra 190mm bredde hele veien opp til 300mm bredde. De kan også levere 5 meter lange lengder! Slike dimensjoner gir et veldig ekslusivt og lekkert utrykk. Den fløyelsmatte såpebehandlingen til Mafi gjør også sitt til et unikt utrykk som gir helsemessige gevinster samt et gulv som vil vedvare og kun bli finere over tid.

 

Du kan lese mer om Mafi her og her

Legger også ved noen referanse bilder på tidligere prosjekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle