Mafi Eik clear

Her ser du et lekkert gulv fra Mafi. OAK Clear brushed white oil i dimensjoner 16x155x1800/2000/2400. Dette gulvet har en unik overflatefinnish som er en olje og såpebehandling. Etter innstalasjon påføres en olje, og etter det er det vask med spesialsåpe som vil holde gulvet fint uten å måtte slipes om. Såpebehandlingen gir et silkematt utrykk og mye trefølelse og struktur. En slik overflatebehandling som er diffusjonsåpen vil kunne vaskes med mye vann som vil hjelpe deg til å få et bedre inneklima. Spesielt på vinteren og under fyringssesongen vil dette hjelpe veldig på å få en høyere RF% (relativ luftfuktighet) som da vanligvis stuper ned til under 20%rf. Da treverket er hygroskopisk og vil svelle eller krympe avhengig av den relative luftfuktigheten. Ved vask, som du kan gjøre med mye vann, gir det deg høyere luftfuktighet som gangner gulvet. Ved 20% rf er det ikke bare tregulvet som vil slite. Vi mennesker vil ha det best ved 45-50% rf i likhet med treverk. Ved for tørt inneklima vil tørr hals og slimhinner gjør sitt til at vi blir mer utsatt for virus og bakterielle infeksjoner. Hva er vel bedre da en å ha et gulv som forbedre de inneklimatiske forholdene slik at man holder seg frisk. Når man vaske et Mafi gulv får man også en utrolig behagelig og naturlig aroma av såpe og treverk. Er man allergier eller astmatiker er dette også noe et Mafi gulv vil forbedre. Gulvet er anbefalt av astma og allergiinstitutte i Australia og Sveits. Da det er såpebehandlet kan alle slags problemflekker som oppstår fjernes, som ville vært umulig å fjerne på et hardvoksoljet eller lakkert gulv. Her har mafi en rekke knep i sitt vaskeprogram med video veiledning. Hakk, riper og trykkskader vil også reparere seg selv under vask, da trefibrene finner tilbake til sin opprinnelige form ved oppvetning. Gulvet ble her selvsagt hellimt, og vi laget også en spesialtilpasset trappenese ved trappeløpet.

Startlinje etableres

God progresjon

Ferdig lagt. Nydelig gulv.

#Mafi #1stavsgulv #Gulvlegging #Helliming #Spesialtilpasninger #såpebehandling

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle