Legging av gulv på nye Villa Paradiso Grensen 10

21.02.2019

Her ser du et spennende prosjekt vi fikk den glede av å gjøre i samarbeid med Byggmester Christensen. Villa Paradiso åpner ny restaurant i Grensen 10. 2 etg med gulv ble hellimt i disse ærverdige lokalene. De som er litt oppi åra kjenner dette som Mona Lisa huset da det var en restaurant med det navnet som lå der før. Jeg mener fast bestemt at det i sin tid også lå en italiensk restaurant som het Mamma Rosa der, men mulig jeg tar feil. Uansett, her ble det Esco Chateau smoked natural i 15x190x2400 Classic sortering som ble valgt til gulv. Smoked natural har en mørk moden eikefarge og er hardvoksoljet fra produsent som gir en god struktur og trefølelse. Vi anbefaler stort sett alltid hardvoksolje på steder med stor trafikk, da jevne reoljingsfrekvenser vil vedlikeholde gulvene slik at det i teori skal kunne holdes fine uten å måtte slipes om.

En rimelig lang startlinje ble lagt og så var det bare å la det bre seg utover. Ved inngangspartiet ble det tverrlagt da det gikk en svak helling ned til trapperepoet. Spesialløsning ved heis ble også tilpasset.

 

Da er det bare å bestille bord, og kose seg med god mat og vin i nydelige omgivelser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:

Garbelotto sin Le Noir high gloss fiskeben og plank i fallende lengder.

05.11.2018

1/10
Please reload

Siste innlegg:

05.11.2019

Please reload

Velg ønsket søkeord:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle