Fiskebensgulv i heltre eik.

Her ser du nokk et fantastisk fiskebensprosjekt. Her ble det lagt et heltre fiskebensgulv i en stue som hadde fått et tilbygg. Et slikt gulv går igjennom en fin liten produskjonm. Først må gulvet legges. Her blir det møysommelig lagt ned stav for stav i et fiskebensmønster. Etter gulvet er lagt blir det slipt, sparklet, og deretter overflatebehandlet. Her ønsket kunden et klassisk og tidløst utrykk, slik at det ble valgt en halvblank oljebasert lakk. Det ble tilpasset en trappenese slik at gulvet fikk en verdig avslutning mot trappen. Resultatet ble som alltid feilfritt og nydelig.

Startlinje etableres.

God progresjon:-)

Avslutning mot trapp kappes til å felles inn.

Sliping kan begynne

Et slikt gulv får et par omganger med tresparke, slik at eventuelle sprekker blir tettet for et feilfritt resultat.

Første strøk påføres.

Gulvet mattes ned og lakkeres ytterligere 3 ganger.

Klassisk glans, og klassisk utrykk:-)


Følg oss:
  • Facebook Basic Square
Verdt å lese:
Siste innlegg:
Velg ønsket søkeord:
Ingen tagger enda.
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round
  • YouTube - Black Circle